اولین جشنواره غذا، فرهنگ و خانواده توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان برگزار گردید.
اولین جشنواره غذا، فرهنگ و خانواده توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان با حضور 57 نفر از دانشجویان 7 مرکز آموزشی علمی کاربردی استان گیلان ، تایدواتر انزلی، جهاددانشگاهی انزلی، جهاددانشگاهی فومن، فرهنگ و هنر، تالش ، خانه کارگر و برهان نیرو ، در قالب 30 گروه در مرکز آموزش فنی و حرفه ای باهنر رشت برگزار گردید.
در این جشنواره که با هدف معرفی آداب و رسوم و ترویج غذاهای محلی و سنتی استان گیلان و ایجاد انگیزه و تشویق در بین دانشجویان مراکز آموزشی علمی کاربردی استان برگزار گردید، دانشجویان مراکز مذکور در کنار خانواده های ایشان در جمعی صمیمی به ارائه هنرهای آشپزی سنتی، سفره آرایی و چیدمان های بسیار زیبا در ظروف سنتی استان گیلان پرداختند.
داوران جشنواره ، سرکار خانم نجاتی، سرکار خانم کامیاب و سرکار خانم تنگ بریس با دقت و توجه بسیار به داوری غذاهای مختلف شرکت کنندگان که شامل یک غذای بدون گوشت و یک غذای دلخواه و با آیین نامه ای مشخص بود، پرداختند و در نهایت 5 گروه از 30 گروه شرکت کننده را حائز امتیاز بالاتر شناختند، که از ایشان در حضور دکتر قاسمی زاد، ردیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان ، سرکار خانم مقدم، معاون آموزش و پرورش منطقه 2 رشت با اهدای کارت هدیه تقدیر بعمل آمد.
شایان ذکر است که در پایان این جشنواره به همه شرکت کنندگان در جشنواره کمک هزینه اهدا گردید و همچنین لوح تقدیر ایشان نیز به مراکز مربوطه ارسال خواهد شد.
