برگزاری دومین جشنواره "گیله خوراک" توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان در رشت
برگزاری دومین جشنواره "گیله خوراک" توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان در رشت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان، دکتر عباس صادقی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان در ابتدای مراسم از مشارکت مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت در برگزاری این جشنواره قدردانی کرد و هدف از برگزاری جشنواره را معرفی غذاهای بومی و محلی گیلان عنوان نمود و افزود: امروزه غذاهای سنتی اندکی به فراموش سپرده شده است و برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند به ترویج استفاده از غذاهای بومی و محلی کمک نماید. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان با اشاره به اینکه رشت و استان گیلان تنوع غذایی بسیار بالایی دارد، گفت: تنوع غذایی گیلان در سطح کشور بی نظیر است. امیدواریم جشنواره "گیله خوراگ" در آینده در قالب منطقه ای و ملی برگزار شود.
دکتر ابراهیم کازرونی منفرد، دبیر اجرایی دومین جشنواره گیله خوراک، تعداد تیم های حاضر در این رقابت را 50 گروه دو نفر عنوان نمود که در دو بخش غذا، سفره آرایی و نان و شیرینی با هم به رقابت پرداختند. وی افزود: 25 تیم در بخش غذا و سفره آرایی، 2 تیم در بخش شیرینی و 23 تیم در بخش غذا و شیرینی شرکت کردند. دبیر اجرایی دومین جشنواره "گیله خوراک" خاطرنشان کرد: داوری این جشنواره توسط ۳ کارشناس غذا و تغذیه انجام شد.
لازم به ذکر است که جناب آقای محمد حسن عاقل منش، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت و سرکار خانم فاطمه قدیمی، مدیر برنامه های شهر خلاق رشت در یونسکو مهمان دانشگاه جامع علمی کاربردی در این جشنواره بودند.







