به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان یک باب منزل مسکونی در روستای سیاه گلوندان شهرستان رشت ساخته شد

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۰ کد : ۴۷۰۲۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
یک باب منزل مسکونی که به همت جهادگران بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان در روستای سیاه گلوندان شهرستان رشت ساخته شده بود، با حضور رئیس واحد استانی گیلان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان، یک باب منزل مسکونی که به همت جهادگران بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان در روستای سیاه گلوندان شهرستان رشت ساخته شده بود، صبح دیروز با حضور دکتر نوروزی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان افتتاح شد.

دکتر نوروزی در این مراسم ضمن تشکر از زحمات و تلاش های دانشجویان بسیجی، از آقای نورسته مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان تقدیر کرد. رئیس واحد استانی گیلان با تأکید بر ضرورت تکمیل و تجهیز این منزل مسکونی پیش از آغاز فصل سرما، در خصوص برآورد نیازهای اساسی، اولویت بندی و پیگیری مراحل انجام کار مواردی را بیان نمودند.

شایان ذکر است که مدیریت این پروژه دانشجویی توسط آقای امیر نجار سلطانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان انجام شد.

نظر شما :