دستورالعمل پذیرش تکمیل ظرفیت مهر ۹۸ دانشگاه با حضور روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان گیلان بررسی شد

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۷۰۸۰ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دستورالعمل پذیرش تکمیل ظرفیت مهر ۹۸ دانشگاه در جلسه ای با حضور روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان گیلان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان، صبح امروز در نشستی با حضور روسای مراکز آموزشی استان، دستورالعمل پذیرش تکمیل ظرفیت مهر 98 دانشگاه از طریق ویدئو کنفرانس هم اندیشی با ستاد مرکزی مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست که به صورت همزمان با حضور روسای مراکز آموزشی سراسر کشور برگزار گردید، شروع پذیرش تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تاریخ 30 آبان ماه به مدت یک هفته اعلام شد.

شایان ذکر است که پذیرش تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق مراکز آموزشی انجام خواهد شد.

( ۱ )

نظر شما :