جهاد دانشگاهی رودسر، نماینده گیلان در سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی شد

۲۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۷۱۰۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی ویژه دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان گیلان با حضور ۸ تیم در رشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان، سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی ویژه دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان با حضور 8 تیم از تاریخ 21 لغایت 25 آبان ماه به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد. در این مسابقات که با شعار گام دوم دانشگاه، توسعه کیفی هدفمند و گسترش گفتمان مهارتی آغاز گردید، پس از برگزاری 7 مناظره دانشجویی، تیم هوسم از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رودسر موفق شد در دیدار نهایی با کسب امتیازات بیشتر نسبت به تیم شهدای مدافع حرم از مرکز آموزش علمی کاربردی برهان نیروی شمال، ضمن کسب مقام اول مرحله استانی به عنوان نماینده گیلان به مرحله کشوری سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی راه یابد.

شایان ذکر است که مرحله کشوری سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذر ماه 98 به میزبانی شهر تبریز برگزار خواهد شد.

( ۱ )

نظر شما :