سومین جشنواره گیله خوراک دانشگاه جامع علمی کاربردی با مشارکت شهرداری رشت برگزار شد

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۲ کد : ۷۱۱۱۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۱۵۵۳

همزمان با مراسم گرامیداشت روز رشت؛ 

سومین جشنواره گیله خوراک دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان، همزمان با مراسم بزرگداشت روز رشت با مشارکت شهرداری، شورای اسلامی شهر، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان، سومین جشنواره گیله خوراک ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با مشارکت ۲۵ تیم از ۹ مرکز آموزش علمی کاربردی در تالار شهر رشت برگزار شد.

شرکت کنندگان در این جشنواره که با حضور دکتر سلیمان عباسی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر سعید اشرفی سرپرست حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر ابراهیم کازرونی منفرد رئیس واحد استانی گیلان و جمعی از مسئولان و مهمانان داخلی و خارجی برگزار شد، در دو بخش غذا و سفره آرایی و نان و شیرینی به رقابت پرداختند.

همچنین دو کارگاه آموزشی با عناوین "پیشگیری و کنترل چاقی و بیماری های مرتبط با آن" و "نقش خوراک محلی در تجربه گردشگری پایدار شهر رشت" توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان مسئول بخش علمی مراسم گرامیداشت روز رشت برای علاقه مندان حاضر در محل جشنواره برگزار شد.

دکتر سلیمان عباسی در بخش اهدای جوایز این جشنواره ضمن تبیین رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی در مهارت آموزی و توانمند سازی نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور با هزینه دانشجویان و بهره گیری از تجهیزات و امکانات فنی بخش خصوصی و بدون اتکا به بودجه دولتی به تربیت نیروی کار مورد نیاز حوزه های متنوع شغلی و مهارتی می پردازد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه با اشاره به آیاتی از قرآن کریم بر جایگاه ویژه طعام در فرهنگ ملی و اعتقادات دینی تاکید کرد. وی گفت: در بخش داوری این جشنواره توجه ویژه ای به غذاهای گیاهی شده بود که با عنایت به تنوع گیاهان محلی و نقش غذای سالم در حفظ سلامت افراد، این نگاه قابل تقدیر است.

دکتر سلیمان عباسی افزود: در این جشنواره بیش از ۱۰۰ نوع شیرینی و غذای محلی توسط شرکت کنندگان ارائه شد که نشان دهنده ظرفیت بالای این حوزه برای کار بیشتر است. وی گفت: پیشنهاد می کنم واحد استانی گیلان با مشارکت صدا و سیمای مرکز استان نسبت به مستندسازی و ارائه این توانمندی ها اقدام کند.

دکتر ابراهیم کازرونی منفرد در ادامه پس از تقدیر و تشکر از همکاری و همراهی تمام افراد و ارگان ها به ویژه شهرداری رشت که شرایط را برای برگزاری جشنواره گیله خوراک 3 به عنوان بخشی از مراسم روز رشت فراهم کرد، گفت: حضور پر شور خانواده دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم امروز و ارائه توانمندی های دانشجویان رشته ی آشپزی، صنایع غذایی و علاقه مندان از سایر رشته ها مهر تاییدی است بر ضرورت مشارکت بیشتر دانشگاه در بخش آموزش مهارت در حوزه خوراک و گردشگری استان گیلان، وی افزود: پیگیر دریافت مجوزهای لازم برای ایجاد خانه خلاق در حوزه خوراک و نوشیدنی می باشیم.


( ۱ )