برگزاری سه وبینار تخصصی همزمان با چهارمین جشنواره گیله خوراک در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان
سه وبینار تخصصی همزمان با مراسم بزرگداشت روز رشت و چهارمین جشنواره گیله خوراک در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان برگزاری شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان، همزمان با مراسم بزرگداشت روز رشت و چهارمین جشنواره گیله خوراک که با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت برگزار شد. سه وبینار تخصصی با موضوعات الگوی صحیح مصرف غذا، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و کارآفرینی در گردشگری خوراک در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان برگزاری شد.
دکتر ابراهیم کازرونی منفرد رئیس دانشگاه با اعلام این خبر افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان به عنوان مسئول بخش علمی مراسم بزرگداشت روز رشت با برگزاری سه وبینار تخصصی با عناوین الگوی صحیح مصرف غذا توسط سودابه ابراهیمی فرد، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی توسط آزاده نبی زاده هر دو از کارشناسان ارشد گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و کارگاه کارآفرینی در گردشگری خوراک توسط دکتر روشن بابایی مدیر کمیته گردشگری انجمن مدیریت کسب و کار ایران، در این رویداد مشارکت داشت.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره گیله خوراک با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت افزود: چهارمین جشنواره گیله خوراک ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه در دل رویداد روز رشت برگزار شد که فرصت مقتنمی به ویژه برای دانشجویان رشته آشپزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای عرضه توانمندی ها و ارائه دستاوردها فراهم کرد.
